Τρίτη 13 Απριλίου 2010

κ. Χρυσοχοίδη - κ.Γερουλάνε γιατί να μην πιστέψουμε τον Σ.Κούλογλου ότι οι γιάφκες δεν άξιζαν τίποτα;




ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΤ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ;


Μια κυβέρνηση μπο.... που προφανώς δεν ξέρει τι βάζει και που. Ο Παύλος Γερουλάνος εκτίθεται ανεπανόρθωτα όπως και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης με την ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτηση του ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Στέλιου Κούλογλου που ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να μας πει ότι ο Μαζιώτης και η παρέα του δεν είναι τρομοκράτες ή τέλος πάντων κάτι άλλο συμβαίνει.

Και γιατί ρε γίγαντα Κούλογλου δεν κάνεις το ίδιο ρεπορτάζ και στην ΕΡΤ όπου είσαι μέλος του Δ.Σ; Αν σε λογοκρίνουν πρέπει να παραιτηθείς. Είναι ασυμβίβαστο κ.Γερουλάνε και ανήθικο αυτό που γίνεται.

Η ΕΡΤ ξέρει άραγε την αλήθεια και δεν μας την λέει και μας φλομώνει στο ψέμα με την έγκριση του Κούλογλου;

Διαβάστε τι λέει σε άρθρο του ο Κούλογλου:

"Σίγουρα το να πιστεύει κανείς το 2010 ότι θα αλλάξει τον κόσμο με βόμβες και δολοφονίες δεν αποτελεί τεκμήριο υψηλης νοημοσύνης, αλλά είναι γνωστό ότι οι παράνομες οργανώσεις και οι άνθρωποι τους δεν χάνουν ποτέ το ένστικτο της αυτοπροστασίας. Τι ακριβώς έχει...

συμβεί εδώ, όταν μάλιστα οι περισσότεροι συλληφθέντες είναι και “συνήθεις ύποπτοι” και ασφαλώς περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα δέχονταν την επίσκεψη της αντιτρομοκρατικής;

Και κάτι ακόμη: δαχτυλικά αποτυπώματα σε σπίτια που χαρακτηρίστηκαν γιάφκες, όπως του Χαλανδρίου στην περίπτωση της οργάνωσης "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς", αποτέλεσαν τα μοναδικά στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση νεαρών που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση. Πως αυτή την φορά τόσο σημαντικές υποτίθεται γιάφκες, στις οποίες οι διωκτικές αρχές ίσως χρειαστεί να επανέλθουν, παραδίδονται με τόση μεγάλη ευκολία στα τηλεοπτικά συνεργεία; Μήπως επειδή τελικώς δεν άξιζαν και πολλά πράγματα;"
ΣΚ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: