Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Δυσοίωνο το μέλλον για τα λουτρά Kαϊάφα



Δυσοίωνο προδιαγράφεται, όπως όλα δείχνουν, το μέλλον της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα και αβέβαιο, ως εκ τούτο, το μέλλον της λουτρικής περιόδου που καθυστερεί να αρχίσει με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες της περιοχής να έχουν βυθιστεί σε απόγνωση. Μετά την περσινή...


δύσκολη περίοδο, που η λειτουργία των λουτρών άρχισε ούτε λίγο ούτε πολύ στα τέλη Ιουλίου, η φετινή χρονιά δεν φαίνεται να είναι εύκολη για τους επαγγελματίες της περιοχής, που εν πολλοίς στηρίζουν το εισόδημά τους στον ιαματικό τουρισμό. Και αυτό, γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις, στις αρχές Μαΐου, του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου ότι τα λουτρά φέτος θα λειτοθργήσουν έγκαιρα, δεν έχουν προχωρήσει όσο θα έπρεπε για να υπάρχει αισιοδοξία για κάτι τέτοιο, οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πρόσληψη των εποχικών υπαλλήλων.

Ο κ. Γερουλάνος, στις αρχές του Μαΐου, απαντώντας σε σχετική επιστολή του βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου, τόνιζε ότι τα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα θα λειτουργήσουν φέτος έγκαιρα. Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος και φορείς της Ζαχάρως εξέφραζαν την αγωνία τους.

http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=2006

Δεν υπάρχουν σχόλια: