Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Μόνιμη Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το ασφαλιστικό...


Με παρέμβασή του στη συζήτηση για το ασφαλιστικό ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής έκανε γνωστή την πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Ασφαλιστικό Σύστημα.
Όπως ανέφερε "με εντολή του του Γ. Παπανδρέου, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την επόμενη εβδομάδα κατά τη διαδικασία συζήτησης και αναθεώρησης του Κανονισμού της Βουλής θα προτείνουμε τη δημιουργία μιας μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Ασφαλιστικό Σύστημα, με αντικείμενο την παρακολούθηση της εξέλιξης και...
της βιωσιμότητας του συστήματος, για την επισήμανση πιθανών ανισοτήτων και αδικιών που πρέπει να διορθωθούν.
Από την άλλη πλευρά, η επιτροπή αυτή θα παρουσιάζει εισηγήσεις προς την Επιτροπή Οικονομικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και συζήτησης του Προϋπολογισμού για πιθανές βελτιώσεις, καθώς βελτιώνεται και ελπίζουμε να βελτιώνεται διαρκώς η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Και επιπλέον στην πρώτη φάση της αυτή η επιτροπή θα αξιολογήσει και τις σημερινές προτάσεις, αυτές που ακούστηκαν από όλους τους συναδέλφους όλων των πτερύγων της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: