Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Οι υποψηφιότητες κλείνουν, ο ανασχηματισμός έρχεται...

Στην τελική ευθεία...

.protothema.gr
Συνεχίζεται η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου συζητούνται οι υποψηφιότητες για τις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, εκλήθησαν οι Απόστολος Κατσιφάρας, η Κατερίνα Μπατζελή και ο Γιάννης Μαγκριώτης που προορίζονται για υποψηφιότητες στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να «κλείσει» η μετακόμισή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ουσιαστικά σήμερα θα γίνουν οι περισσότερες επιλογές προσώπων και όσες εκκρεμότητες μείνουν – εάν μείνουν – και αφορούν μεγάλες πόλεις και περιφέρειες, θα τις χειριστεί προσωπικά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα. Οι τελικές ανακοινώσεις για τον πλήρη κατάλογο των υποψηφιοτήτων θα γίνουν την Κυριακή στη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που αρχίζει αύριο τις εργασίες του στο στάδιο του τάε κβο ντο, με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και την Κυριακή το απόγευμα, αλλά πιθανότατα τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα κάνει και τον δομικό ανασχηματισμό, που έχει προαναγγείλει. Οι αλλαγές θα γίνουν στις αρχές της εβδομάδας, καθώς πρόθεση του κ. Παπανδρέου είναι να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα των εγκαινίων της ΔΕΘ, την ερχόμενη Τετάρτη. Στα σχέδια είναι η συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου την άλλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: