Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΚΚΑΛΗΣ + ΛΙΒΥΗ = ΙΝΤΡΑΚΑΤ


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ
Πολλά έχουν γραφεί αυτές τις ημέρες για την έκθεση των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Λιβύη και τις συνακόλουθες...
συνέπειες . Αυτό που έχει ενδιαφέρον σήμερα είναι η «έκθεση» Ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, από τη συμπεριφορά των Ελλήνων μάνατζερ σε σχέση με τις Λιβυκές εξελίξεις. Και εξηγούμαστε.
Έτσι η εταιρεία Intrakat, συμφερόντων του Σ. Κόκκαλη, είχε και έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους του Καντάφι.
Δεν πάει πολύς καιρός που εξέχοντα πρόσωπα του πολιτικό-επιχειρηματικού παρασκηνίου δεχόντουσαν στο King George επενδυτικά κεφάλαια από το Άμπου Ντάμπι και –κυρίως-τη Λιβύη για κοινές επενδύσεις στον τομέα των στερεών απορριμμάτων και των υδατικών πόρων και ειδικά στην ΕΥΔΑΠ. Εξέχων συνομιλητής ο Δ/νων Σύμβουλος της εισηγμένης κ, Νίκος Μπάρδης ο οποίος με τον ενθουσιασμό που τον διακατέχει παρουσίαζε ως σχεδόν κλεισμένη τη συμφωνία με τους Λίβυους όχι μόνο σε μέλη του Δ.Σ. αλλά και ευρύτερα σε Ελληνικές εταιρίες . Μάλιστα προς επίρρωση του «αρραβώνα» οργάνωσε πριν δύο μήνες, και αποστολή στη Λιβύη όπου διακήρυττε μάλιστα την προσδοκώμενη ανάληψη της διαχείρισης της εταιρίας Υδάτων της Τρίπολης.
Ερωτήματα προς τον κ. Μπάρδη:
· Πως πάει το deal;
· Τα γνώριζε αυτά ο προϊστάμενος Υπουργός και ποια είναι η θέση του;
· Μετά τις δηλώσεις του «συνέταιρου» Σαίφ Καντάφι για τη Λυβική εξέγερση δεν θα πρέπει να ανησυχεί ο Μουτάφης μήπως ο συνέταιρος Σαίφ, του εμφανίσει μισθοφόρους από το Τσάντ στην πρώτη απεργία
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_4041.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: