Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα; ...



Γελαστοί - γελαστοί βγήκαν Παπανδρέου και Βενιζέλος από τη συνάντηση τους με τη Χίλαρι. Φυσικά τα ΜΜΕ της διαπλοκής και δυστυχώς και πολλοί ακόμη την πάτησαν δίνοντας σημασία στις αβάντες της Κλίντον στην κυβέρνηση.

Τι ειπώθηκε όμως σε ... αυτές τις συσκέψεις και τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες; Για να μας δουν και να μας δώσουν κουράγιο ήλθαν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα;

Μήπως ετοιμάζεται το έδαφος για στάση πληρωμών και θέλουν να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι διασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό για τις τράπεζες και τις επενδυτικές τους εταιρίες τώρα που θα αποφασιστεί το μεγάλο «κούρεμα», δηλαδή η χρεοκοπία;

Θυμηθείτε μόνο ότι την πρώτη φορά που πήγε ο Παπανδρέου στην Αμερική , μας έφερε επιστρέφοντας, το Μνημόνιο. Και την τελευταία φορά που είδε τον Ομπάμα , μετά από λίγο καιρό φορτωθήκαμε το Μεσοπρόθεσμο.

Άσε που ενδιάμεσα ενώ η Μέρκελ περίμενε τον Στρος Καν από την Αμερική για να συζητήσουν για το νέο δάνειο στην Ελλάδα, προέκυψε η … καμαριέρα. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και πολλά δεινά κρύβονται πίσω από τα χαμόγελα.

Δ.Γ.
parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: