Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

ΝΔ: «Η βεντέτα Ραγκούση-Ρέππα πλήττει τη διεθνή εικόνα της χώρας»

ΝΔ: «Η βεντέτα Ραγκούση-Ρέππα πλήττει τη διεθνή εικόνα της χώρας»
«Η προσωπική βεντέτα Ραγκούση - Ρέππα και το κυβερνητικό “ράβε - ξήλωνε” δημιούργησαν σήμερα νέο σοβαρό πρόβλημα στις συγκοινωνίες, ενώ υπονομεύουν και πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας, σε μια κρίσιμη στιγμή, που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

«Άμεσα και απόλυτα υπεύθυνος είναι ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος ανεξήγητα, χωρίς καμιά λογική και χωρίς να έχει κανένα σχέδιο, ακύρωσε τη συμφωνία του προκατόχου του με τον κλάδο των “ταξί”» αναφέρει.

«Μπροστά σε αυτήν την κυβερνητική ανευθυνότητα, οι οδηγοί “ταξί” πρέπει να επιδείξουν στάση ευθύνης. Τους καλούμε να σταματήσουν άμεσα τον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του λιμανιού του Πειραιά, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες της χώρας. Καλούμε, ταυτόχρονα, τον κ. Ραγκούση να ξεκινήσει άμεσα, εντός της ημέρας, ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των οδηγών “ταξί”» προσθέτει.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατέληξε λέγοντας: «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι οι οδηγοί “ταξί” θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα τον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του λιμανιού του Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: