Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Βατοπαίδι... όλη η ιστορία

newpost.gr

Βατοπαίδι... όλη η ιστορία
Η πολύκροτη υπόθεση Βατοπαιδίου έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ έχει ήδη πραγματοποιήσει αναλυτικά ρεπορτάζ και έρευνα σε βάθος για την υπόθεση αυτή φέρνοντας για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας άγνωστα τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για τις δικαστικές αρχές στοιχεία.

Είναι γνωστό ότι οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας δικάστηκαν και καταδίκαστηκαν τηλεοπτικά την ίδια ώρα που η Βουλή των Ελλήνων τους αθώωνε.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεγάλος αριθμός δικαστικών λειτουργών επηρεάστηκαν από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να αλλοιωθεί η κρίση τους.

Τα στοιχεία που φέρνει ο ΣΚΑΙ στο φως της δημοσιότητας φαίνεται να αλλάζουν εντελώς την εικόνα που είχε δημιουργηθεί μέχρι σήμερα για την υπόθεση.

Το τηλεοπτικό τρέιλερ ΣΚΑΙ είναι διαφωτιστικό για το τι ακριβώς θα παρουσιάσει ο τηλεοπτικός σταθμός.

«ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ... ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο ΣΚΑΙ ανέτρεψε την εμπεδωμένη αντίληψη που υπήρχε στην κοινή γνώμη για την υπόθεση Βατοπαιδίου

Η δημοσιογραφική έρευνα συνεχίστηκε και φέρνει στο φως αδημοσίευτα στοιχεία γύρω από τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γι’ αυτό το θέμα τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει ειδικά ντοκυμαντέρ με τον τίτλο «Βατοπαίδι ...όλη η ιστορία», στα οποία θα προβάλλονται όλες οι πτυχές της υπόθεσης καθώς και σημαντικές λεπτομέρειες που ανατρέπουν τα ως τώρα δεδομένα. Για πρώτη φορά μιλούν πολιτικοί που βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που συγκλόνισε την κοινή γνώμη για περισσότερα από τρία χρόνια. Πανεπιστημιακοί καθηγητές και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί δίνουν την πραγματική ερμηνεία των γεγονότων.

«Βατοπαίδι ...όλη η ιστορία» .....έρχεται στο ΣΚΑΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: