Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μιχελάκης: «Ο κ. Βενιζέλος πρώτα μιλά, μετά αποφασίζει και κατόπιν σκέφτεται»


newpost.gr
Μιχελάκης: «Ο κ. Βενιζέλος πρώτα μιλά, μετά αποφασίζει και κατόπιν σκέφτεται»
Στο στόχαστρο της ΝΔ μπήκε για μια ακόμα φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή το ζήτημα της συλλογής αποδείξεων για την έκπτωση στο φορολογητέο εισόδημα και την απόφαση να αλλάξει το ισχύον καθεστώς από τον επόμενο χρόνο.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για ανακολουθία και πολιτικό θράσος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του κ. Βενιζέλου πως ουδέποτε είχε πει πως το μέτρο των αποδείξεων θα ισχύσει αναδρομικά από το 2011, ο κ. Μιχελάκης υπενθύμισε συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στις 27/9 όπου έλεγε κατά λέξη: “Πρέπει να οικοδομήσεις το επίπεδο του δικού σου εισοδήματος με αποδείξεις. Αυτό το μέτρο θα ισχύσει με τη φορολογική δήλωση του 2012 για τα εισοδήματα του 2011”.

"Πρώτα μιλά, μετά αποφασίζει και κατόπιν σκέφτεται", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ για τον κ. Βενιζέλο επισημαίνοντας πως ουδέποτε ένας υπουργός διέψευσε τον εαυτό του τόσο πολλές φορές, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όσο ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: