Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Δεν υπάρχει ελληνικό κράτος"

Έξαλλος με τους καταληψίες υπουργείων εμφανίστηκε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Έκανε λόγο για συνταγή καταστροφής και διακοπή της λειτουργίας του κράτους. "Δεν έχουμε δυνατότητα να δουλέψουμε" είπε χαρακτηριστικά

news247.grhttp://news247.gr/ellada/politiki/article1398672.ece/ALTERNATES/w620/loverdos.jpg

Η ρήση του Γιώργου Παπανδρέου ότι η κυβέρνηση αποτελείται από "αντιεξουσιαστές στην εξουσία", έχει κάποια βάση αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, πλέον δεν υπάρχει κράτος.

Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ξέσπασε λόγω της κατάληψης του γραφείου του και άλλων υπουργικών γραφείων από απεργούς.

Μάλιστα εξέφρασε και την ανησυχία του για το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν, παρουσία της τρόικας στην Ελλάδα.

"Ξέρετε, ότι σήμερα δεν μπορούμε να πάμε στα γραφεία μας, ότι δεν υπάρχει, με τη λογική του σεβασμού στις κινητοποιήσεις, ελληνικό κράτος αυτή τη στιγμή, με την Τρόικα εδώ και τη χώρα να βρίσκεται εκεί που είναι;" αναρωτήθηκε ο υπουργός.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αφού εξέφρασε τον σεβασμό του στις κινητοποιήσεις τόνισε χαρακτήρισε την παράλυση του κράτος ως συνταγή και αγωγό καταστροφής.

"Αν δεν είχαμε Βουλή σήμερα, δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου", παραπονέθηκε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι η Δημοκρατία πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.

"Διακόψαμε τη λειτουργία του κράτους, δεν υπάρχει σήμερα δυνατότητα να δουλέψουμε. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να διακόπτει τη λειτουργία του κράτους" είπε ο υπουργός εμφανώς εκνευρισμένος και κάλεσε όσους ευθύνονται για αυτό να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: