Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Έπιασαν τρεις για τη ληστεία «μαμούθ» στο αεροδρόμιο

Βρέθηκε μεγάλο μέρος της λείας


http://img.protothema.gr/FF90929EC669756DD01363E7B2195550.jpg

Ένα, ένα ενώνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τα κομμάτια του πάζλ της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο των Σπάτων.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται, δύο άνδρες και μία γυναίκα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί σε διαμέρισμα των Εξαρχείων, τα μισά περίπου χρήματα της ληστείας, όπλα και σφαίρες.

Το διαμέρισμα στα Εξάρχεια φέρεται να ανήκει στον έναν από τους δύο άνδρες που προσήχθησαν, αλβανικής καταγωγής, ενώ πληροφορίες θέλουν να υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση για το μεγάλο κόλπο όπως και επίσης εμπλοκή προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας.

Τα τρία στοιχεία

Η αστυνομική έρευνα οδηγήθηκε στα ίχνη των τριών προσαχθέντων, από την ψηφιακή ανάλυση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες του Ελευθέριος Βενιζέλος, από την κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τον ληστή από τα Σπάτα στην Αθήνα αλλά και το τηλεφώνημα που έκανε την Παρασκευή άγνωστος άνδρας στο υποκατάστημα ο οποίος υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε το τμήμα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας της τράπεζας και ενημέρωσε ότι θα γινόταν ανακαίνιση στα γραφεία.

Αν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να δέσουν την υπόθεση και να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τους τρεις προσαχθέντες, οι ίδιοι τηρούν αρνητική στάση αρνούμενοι οποιαδήποτε εμπλοκή στην κινηματογραφική ληστεία του αεροδρομίου.

Επισήμως η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν προσαχθεί τρία άτομα χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές οι ταυτότητες των δραστών αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: