Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται ο εκβιασμός με το μπλόκο στις ενημερότητες για να πληρωθεί η πρώτη δόση!


newpost.gr
Συνεχίζεται ο εκβιασμός με το μπλόκο στις ενημερότητες για να πληρωθεί η πρώτη δόση!
Συνεχίζεται o ωμός εκβιασμός του υπουργείου Οικονομικών με την μη έκδοση φορολογικών ενημερωτήτων, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να πληρώσουν την τριπλή εισφορά.


Η καταβολή της πρώτης δόσης για την έκτακτη εισφορά λήγει στις 6 Οκτωβρίου και το υπουργείο Οικονομικών σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εμποδίσει τους πολίτες που ενδιαφέρονται (για τους δικούς τους λόγους) από το να μην πληρώσουν, δεν εκδίδει φορολογικές ενημερώτητες. Το Newpost.gr έχει στη διαθεσή του νέο σημείωμα της αίτησης για έκδοση φορορολογικής ενημερότητας που κοινοποιήθηκε σήμερα.

Η φορολογική ενημερότητα, έχει ισχύ 6 μήνες και το πρώτο που συμβούλευαν οι φοροτεχνικοί σε όσους δεν ήθελαν (ή δεν έχουν) να πληρώσουν την εισφορά, ήταν να προμηθευτούν μια, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον, σε συναλλαγές που απαιτούν τη συγκεκριμένη βεβαίωση.

Μπλοκάροντας εδώ και τέσσερις μέρες την έκδοση φορολογικής ενημερότητας μέσω των ΚΕΠ, οι ουρές και ο εκνευρισμός των πολιτών στις ΔΟΥ και στα ΚΕΠ είναι παροιμιώδεις.

Ο απώτερος σκοπός είναι εμφανής: Να μην προμηθευτούν ενημερότητα όσοι δεν θα πληρώσουν, ώστε στο μέλλον, όταν την χρειαστούν να μην μπορούν να την προμηθευτούν και να αναγκαστούν να πληρώσουν το τριπλό χαράτσι. Και ολα αυτά, εις γνώσην του υπουργού αρμόδιου για τα έσοδα, Παντελή Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: