Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μιχελάκης: «H αποτυχία του Βενιζέλου δεν υπερκαλύπτεται από τις ύβρεις εναντίον του Σαμαρά»


newpost.gr
Μιχελάκης: «H αποτυχία του Βενιζέλου δεν υπερκαλύπτεται από τις ύβρεις εναντίον του Σαμαρά»
Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι μετά τη συνάντηση με του κ. Σαμαρά με την τρόικα πλέον ο πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζει αν μπορεί ή όχι να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου.


Ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε ύβρεις τις κατηγορίες του κ. Βενιζέλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι προσωπικές του αποτυχίες δεν υπερκαλύπτονται, ούτε από την απίστευτη φλυαρία, ούτε από τις ύβρεις του.»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστήριξε πως η κυβέρνηση κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ, γιατί πολύ απλά έχει διαφωνήσει με την πολιτική που ακολουθείται, πολιτική που δημιουργεί ύφεση και υπονομεύει την ίδια την αποτελεσματικότητα της.

«Δεν καταλαβαίνουμε τον κ. Βενιζέλο. Και δεν θα τον παρακολουθήσουμε… Αν το Πρόγραμμα επιτύγχανε, την επιτυχία του θα την πιστωνόταν ολόκληρη η Κυβέρνηση. Τώρα που το πρόγραμμα αποτυγχάνει, την αποτυχία του προσπαθούν να τη χρεώσουν στον Αντώνη Σαμαρά, που διαφώνησε εξ αρχής και έκανε το… λάθος να τους προειδοποιήσει γι΄ αυτό», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: