Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

800.000 ευρώ στοιχίζει το γραφείο του Πάγκαλου! ...




metrogreece.gr
Η λιτότητα δεν εμποδίζει το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ, σύμφωνα με... το star.gr, για «τη σύσταση Πολιτικού Γραφείου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών και μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων», συνιστώνται για την κάλυψη των αναγκών 10 θέσεις μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και 5 ειδικών συμβούλων-συνεργατών.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι σε εποχή εφεδρείας και απολύσεων, προβλέπεται η απόσπαση μέχρι και πέντε υπαλλήλων από το Δημόσιο ή από Νομικό Πρόσωπο του Δημοσίου Τομέα για την κάλυψη των αναγκών του Πολιτικού Γραφείου Αντιπροέδρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που οι δαπάνες για τον αντιπρόεδρο προκαλούν αρνητικά σχόλια, όπως έχει συμβεί π.χ. για τα ποσά που κόστιζαν οι δαπάνες για τα κινητά των συνεργατών του Θεόδωρου Πάγκαλου (προτού καν αναλάβει και αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος). Αλλά παρά τον θόρυβο, η μεγάλη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού συνεχίζεται…


Δεν υπάρχουν σχόλια: