Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει εκτάκτως το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Δραματικές εξελίξεις



Σε έκτακτη συνεδρίαση περί τις 10 απόψε το βράδυ προχωρεί το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μετά τις δραματικές εξελίξεις που συνεπάγεται η μη επίτευξη συμφωνίας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να ενημερώσει τα μέλη για την κατάσταση και να ακούσει τις απόψεις τους, ενόψει της αυριανής νέας συνάντησης Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, το protothema.gr είχε μεταδώσει τα εξής:

Τα μέλη του πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ειδοποιήθηκαν λίγο μετά τις 17.00 να βρίσκονται στην Αθήνα γιατί μπορεί να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση του ανώτερου καθοδηγητικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Η εξέλιξη έρχεται ως απόρροια πληροφοριών για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, κυρίως από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, σε σχέση με τους όρους που θέτει η Τρόικα για την υπογρραφή της νέας δανειακής σύμβασης.

Θυμίζουμε ότι, όπως έχει μεταδώσει το protothema.gr, τις τελευταίες ημέρες ένα έντονο κλίμα προβλήματισμού (διαβάστε εδώ σχετικά) αναδεικνυόταν από τη Λεωφόρο Συγγρού σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: