Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οδηγίες προς τους...Υπουργούς

"Στις 6 Μαίου έχουμε εκλογές" φέρεται να είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που εξήγησε στους "πράσινους" υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης Παπαδήμου ότι η Βουλή θα διαλυθεί την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο κ.Βενιζέλος, απευθυνόμενος στον Σωκράτη Ξυνίδη που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές "γιατί δεν έχει τι να πει στους ψηφοφόρους του" είπε : "Δεν μπορώ να μαθαίνω από την τηλεόραση ότι δεν θα κατέβεις στις εκλογές. Τι σημαίνει δεν έχει τίποτα να πεις στους ψηφοφόρους σου; Το ΠΑΣΟΚ έχει να πει πολλά στους Έλληνες και εσύ θα είσαι στη μάχη μαζί μας".

Για τα ταξί: Θα ζητήσουν από τον υπουργό μεταφορών Μ.Βορίδη να δώσει άδειες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πληθυσμιακά κριτήρια ,αποδεχόμενοι την "γραμμή Ρέππα". Την ώρα που μιλούσε για το συγκεκριμένο θέμα απευθύνθηκε στον Γιάννη Ραγκούση λέγοντας : "Εσύ Γιάννη που μιλάς με την τρόικα"! Και δεν ήταν λίγοι οι Υπουργοί που συμπέραναν ότι του έστειλε μήνυμα πως γνωρίζει ότι έχει "ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της τριμερούς".

- Στην τροπολογία για τους ημιυπαίθριους χώρους αποκάλυψε ότι ναι μεν θα αποσυρθεί αλλά το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία να δεσμευθεί ότι η τροπολογία θα επανέλθει μετά τις εκλογές.

- Αποκάλυψε ότι θα έρθουν στη Βουλή οι τροπολογίες για την SIEMENS και μια πιο "ελαφριά εκδοχή για τα οικονομικά των κομμάτων".

-Ζήτησε να μπει τέλος στη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες।

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: