Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έκπληξη ο Παπουτσής?...



Θα ηττηθούν τα καθεστωτικά μίντια και το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν τον Βενιζέλο? Θα επιβεβαιωθεί για τρίτη φορά πως - σε εσωκομματικές εκλογές- τα φαβορί (Ντόρα-Σαμαράς, Βενιζέλος-Παπανδρέου)είναι για να χάνουν?...
Για πρώτη φορά με την παρουσία του Χρήστου Παπουτσή στο βήμα της εθνικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ ,φάνηκε πως ο Βενιζέλος δεν πρόκειται να κάνει ένα χαλαρό περίπατο κατά την διεκδίκηση του Χρίσματος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Μια δυναμική ομάδα νεολαίων, έδωσε το δικό της χρώμα και ρυθμό στην συνδιάσκεψη. Ο ίδιος δε ο Παπουτσής -παλιά καραβανα και πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ, μη το ξεχνάμε αυτό- τους κάλεσε να ...πάρουν τα μολύβια στα χέρια και να γράψουν την ιστορία του νέου ΠΑΣΟΚ. Ενός ΠΑΣΟΚ διαφορετικού από εκείνο που οραματίζονται Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και λοιπά καθεστωτικά στελέχη, που είναι διαθετημένα να το καταντήσουν ουρά της Ν.Δ., συμμετέχοντας σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Σαμαρά!
Ο Παπουτσής μίλησε για ανάταξη του ΠΑΣΟΚ, έκανε πολλές αναφορές στον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, αποκήρυξε τις βαρωνίες στις οποίες δήλωσε πως δεν συμμετέχει, και γενικά έδειξε με ένα μεστό πολιτικό λόγο, πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Ίσως δε δεδομένης της βουλιμίας και της βιασύνης του Βενιζέλου, να αποτελέσει την έκπληξη και να επιβεβαιώσει για τρίτη φορά την ρήση, πως -στις εσωκομματικές εκλογές- τα φαβορί είναι για να χάνουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: