Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο «σερίφης» έκανε το ΠΑΣΟΚ… Καμπούλ!


Ο «σερίφης» έκανε το ΠΑΣΟΚ… Καμπούλ!
Η δήλωση που έκανε στις αρχές του 2009, ως βουλευτής της αντιπολίτευσης, παρομοιάζοντας την Αθήνα με την… Καμπούλ, θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ένα χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2010, όταν η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο, η τότε αντιπολίτευση του επέστρεψε τον χαρακτηρισμό.

Ήταν οι μέρες που τρομοκράτες αφόπλιζαν αστυνομικούς στο Μαρούσι και ένας αθώος πολίτης πλήρωνε με τη ζωή του την απόπειρα σύλληψης δύο κακοποιών στον Βύρωνα.

Μια μέρα μετά την επιστροφή του στην Κατεχάκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενέταξε την κυβερνητική επιλογή στην υπηρεσία των (εσω)κομματικών του επιλογών.

Είπε ότι βρήκε άδειες μοτοσυκλέτες και γεμάτα γραφεία και έκανε το ΠΑΣΟΚ… Καμπούλ.
Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι ο Χρυσοχοΐδης έκανε τη σχετική δήλωση αγνοώντας ηθελημένα (εκτός από τα πραγματικά νούμερα) ότι η ομάδα ΔΙΑΣ δεν έχει πλέον χρήματα για ανταλλακτικά των μοτοσυκλετών και για βενζίνη- ειρήσθω εν παρόδω η τιμή του λίτρου έφτασε στα 2 ευρώ, χωρίς να φταίει (και γι' αυτό) η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η αποτελεσματικότητα του Χρήστου Παπουτσή, όπως και κάθε υπουργού, πρέπει να κρίνεται, όπως πρέπει να κριθούν και όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν. Δεν ήταν αυτό όμως το διακύβευμα, στο ΠΑΣΟΚ το αντελήφθησαν άπαντες και τα αίματα άναψαν. Η απάντηση του Χρ. Παπουτσή μαρτυρά του λόγου το αληθές. Και ενδεχομένως στο Εθνικό Συμβούλιο, να έχουμε και συνέχεια...

Ως σήμερα, η κούρσα διαδοχής Βενιζέλου- Παπουτσή, δημοσίως, δεν χαρακτηριζόταν από ακρότητες- τα καρφιά μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να θεωρούνται ακρότητες.

Ωστόσο, εμείς οι πολίτες που δεν μετέχουμε ενεργά στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Με την επιστροφή του Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη, το ΠΑΣΟΚ έχασε έναν αρχηγό- για να μην ξεχνάμε, αλλά η πόλη κέρδισε ένα… σερίφη.

Θέμης Δαγκλής
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: