Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Mε πολλά νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Mε πολλά νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, άρχισε τις προετοιμασίες για την εκλογική ανασυγκρότηση του κόμματος για την ανακοίνωση των μελών της κεντρικής εκλογικής επιτροπής και την τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στη θέση της Εκπροσώπου Τύπου.

Στην Εκλογική Επιτροπή θα συμμετέχουν αφενός μεν το Πολιτικό Συμβούλιο και όσοι ασκούν θεσμικού χαρακτήρα λειτουργίες, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, ο γραμματέας της Κ.Ο., ο πρόεδρος της Βουλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, ο γραμματέας της Νεολαίας, και όλα ανεξαιρέτως τα κορυφαία στελέχη, τα οποία θα μετέχουν στη διαμόρφωση και την εκφορά του πολιτικού λόγου του ΠΑΣΟΚ καθώς και στον πολιτικό σχεδιασμό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντως εκτός της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής θα συγκροτήσει και ένα επιτελικό όργανο, το οποίο θα σηματοδοτήσει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Στο όργανο αυτό που θα συμμετέχουν οι Α. Λοβέρδος, Δ. Ρέππας, Κ. Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Μ. Χρυσοχοΐδης, καθώς και Χ. Παπουτσής, αλλά και η Φώφη Γεννηματά που αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι επίσης η επεξεργασία των ψηφοδελτίων με στόχο η ανανέωση να υπερβεί το 60%. Πρόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι να δoθεί έμφαση στα φρέσκα πρόσωπα και στις νέες ηλικίες, καθώς και στα πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί από τις τοπικές κοινωνίες και τον συνδικαλισμό.

Τέλος, στον κομματικό μηχανισμό, τόσο σε κεντρικό και σε περιφερειακό και νομαρχιακό επίπεδο, επίσης θα κληθούν να βοηθήσουν οι πάντες। Τις επόμενες ημέρες ο κ. Βενιζέλος θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στους υπευθύνους των τομέων και θα προχωρήσει στην στελέχωση του κεντρικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: