Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δεν κατεβαίνει ο Ρόβλιας;


Επιδημία αποχωρήσεων από τα ψηφοδέλτια έχει χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ. Στην ομάδα που εγκαταλείπουν αυτοβούλως τα βουλευτικά έδρανα προστέθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θ. Τσούρας. Το ίδιο δήλωσε η Σούλα Μερεντίτη η οποία εκλέγεται στα Τρίκαλα στην ίδια περιφέρεια που εκλέγεται ο Χρήστος Χάιδος ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι επιστρέφει στην Ιατρική.

Στην Καρδίτσα αποσύρονται από τη διεκδίκηση της έδρας δύο από τους τρεις βουλευτές. Ο Ν. Σαλαγιάννης ανέλαβε διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, ενώ όπως γράφει το Έθνος, σήμερα θα ανακοινώσει την απόφασή του να μην κατέλθει και ο Ντίνος Ρόβλιας.

Εκτός Βουλής θα βρεθούν οι Β. Γερανίδης και Β. Αργύρης. Σε πορεία αποχώρησης βρίσκονται ήδη η βουλευτής Επικρατείας Ε. Παναρίτη και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Η. Μόσιαλος.

Οι πρώτοι που δημοσιοποίησαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα ψηφοδέλτια ήταν ο Θ. Πάγκαλος και ο Σ. Ξυνίδης, ακολούθησε ο Σπ. Βούγιας και η Β. Παπανδρέου δήλωσε ότι «δεν νομίζω ότι θα είμαι υποψήφια» επίση το σκέφτονται κι άλλοι βουλυετές όπως οι κ. Γείτονας, Στρατάκης κ.α.

enikos।gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: