Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Έξαλλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που διαβάζουν στις εφημερίδες ότι… δεν θα πολιτευτούν!

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έξαλλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που διαβάζουν στις εφημερίδες ότι… δεν θα πολιτευτούν!
Αν θυμάμαι καλά, η Βάσω πρωτομίλησε για συντροφικά μαχαιρώματα
Η έντονη (αλλά χωρίς βάση) φημολογία ότι πλειάδα παλιών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές, έχει μετατρέψει την ΚΟ σε καζάνι που βράζει. Οι ψίθυροι άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα και κορυφώθηκαν την Κυριακή, όταν υπήρξαν και σχετικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πήραν την απόφαση να περάσουν σε πολιτική αποστρατεία.

Όσοι… έμαθαν από τις εφημερίδες ότι αποφάσισαν να μην πολιτευτούν, είτε διαβάζοντας τα ονόματά τους είτε φωτογραφικά ρεπορτάζ, έγιναν… Τούρκοι. Γι αυτό- λέγεται, ο Απόστολος Κακλαμάνης βγήκε λαύρος και με δηλώσεις του έκλεισε τη σεναριολογία που τον αφορούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Κρεμαστινός, γνωστός υποστηρικτής του σημερινού Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μετά τη φημολογία που τον ήθελε να μην πολιτεύεται, είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ζήτησε τη στήριξή του.

Πολλοί από τους βουλευτές οι οποίοι φέρονται να μην θέλουν να πολιτευτούν εκ νέου, δηλώνουν στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής ότι ουδέποτε έχουν κάνει σχετική δήλωση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν τη σχετική πρόθεση.

Ορισμένοι- μιλάμε για βουλευτές όλων των τάσεων, έκαναν αστυνομικού τύπου έρευνα και τα αποτελέσματα- όπως λένε, τους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η πηγή των διαρροών είναι η… Ιπποκράτους- δεν μιλάνε για τη Φώφη Γεννηματά, αλλά για… ανεπίσημους κύκλους.

Οργισμένοι περιφέρουν το θέμα στη Βουλή, απειλώντας Θεούς και δαίμονες, καθώς τα δημοσιεύματα συνοδεύθηκαν και από κινήσεις συνυποψηφίων- κάποιοι δεν έχουν καν ανακοινωθεί επισήμως, να… ψαρέψουν ψηφοφόρους και υποστηρικτές τους!

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται ήδη στα πρόθυρα νευρικής παράκρουσης λόγω του πολιτικού κλίματος και των δημοσκοπήσεων, Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν οι τροπολογίες, όπου κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ψηφίζει και πολύ φοβούνται μην και πέσουν σε… λάκκο, ανάλογο με την περίφημη τροπολογία Πάχτα για το Πόρτο Καρράς.

Στο καπάκι, ορισμένοι νοιώθουν ότι εξαφανίζονται από τον πολιτικό χάρτη.
Δεν χρειάζονται και περισσότερα για να αντιληφθεί κανείς ότι ένα μικρό πολιτικό φάλτσο, που θα περνούσε στα ψιλά στο παρελθόν, τώρα είναι αρκετό να… βγάλει το καπάκι από τη χύτρα που βράζει…

Θέμης Δαγκλής
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: