Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«Πονοκεφάλους» προκαλούν στην Ιπποκράτους τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ «ΛΑΜΠΕΡΩΝ» ΟΝΟΜΑΤΩΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ



«Πονοκεφάλους» προκαλούν στην Ιπποκράτους τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα
Η ώρα των ψηφοδελτίων πλησιάζει και το μόνο που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ που έχουν αναλάβει την ευθύνη κατάρτισής τους είναι πανευτυχείς. Μάλλον… πονοκεφαλιάζουν και έχουν χάσει τον ύπνο τους.


Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά. Δεν είναι τόσοι όσοι θα επιθυμούσαν στην Ιπποκράτους οι νέοι υποψήφιοι οι οποίοι προθυμοποιούνται να πολιτευτούν, με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής ο στόχος ανανέωσης κατά 60%. Οι λόγοι είναι λίγο- πολύ γνωστοί. Η πολιτικοί έχουν απαξιωθεί και ταυτοχρόνως το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει τη… γοητεία του, μαζί με το τεκμήριο της αθωότητας.

Προβλήματα διαπιστώνονται και σε παραδοσιακά «πράσινους» νομούς όπως το Ηράκλειο και η Αχαΐα, όπου αναμένεται οι έδρες να μειωθούν δραματικά σε σύγκριση με την προηγούμενη αναμέτρηση. Περιέργως μεγάλη προσφορά παρατηρήθηκε στη Λάρισα- περίπου 20 ενδιαφερόμενοι.


Το δεύτερο πρόβλημα είναι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν να μην ξαναδιεκδικήσουν έδρα στη Βουλή, αλλά το κάνουν ασύντακτα, ενίοτε και χωρίς να έχουν ενημερώσει τον Ευ. Βενιζέλο, δίνοντας την εικόνα ότι εγκαταλείπουν το σκάφος, και τραυματίζοντας την εικόνα του Προέδρου.


Το φαινόμενο των αποχωρήσεων λέγεται ότι θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Ήδη στους διαδρόμους της Ιπποκράτους ακούγονται ηχηρά ονόματα, αλλά οι φήμες πρέπει να επιβεβαιωθούν…


Η κατάσταση που επικρατεί, φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο τους διαγραφέντες και το πολιτικό τους μέλλον. Θα κριθούν-λέγεται, κατά περίπτωση. Ωστόσο δεν αποκλείεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να ανοίξει τον δρόμο για όλους! Ακόμα και για όσους δεν ψήφισαν τη δανειακή σύμβαση! Να μείνει δηλαδή εκτός ψηφοδελτίων μόνον η Βάσω Παπανδρέου η οποία δεν το επιθυμεί.


Για τους προαναφερόμενους λόγους, δεν αποκλείεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων να μην γίνει την Παρασκευή αλλά τη Μεγάλη Εβδομάδα.


Σ.Σ. Κάθε παραλληλισμός με τα Πάθη, θα είναι αυθαίρετος…


Θέμης Δαγκλής
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: