Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η χώρα χρειάζεται ρεαλιστικές και ισορροπημένες συνεργασίες, λέει ο Ευ. Βενιζέλος

Ομιλία στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο


«Εμείς δεν θέλουμε τον εαυτό μας στην εξουσία, αλλά το ΠΑΣΟΚ ως εγγυητή των ασφαλών, ευρωπαϊκών και προοδευτικών πολιτικών εξελίξεων», είπε ο κ. Βενιζέλος
«Εμείς δεν θέλουμε τον εαυτό μας στην εξουσία, αλλά το ΠΑΣΟΚ ως εγγυητή των ασφαλών, ευρωπαϊκών και προοδευτικών πολιτικών εξελίξεων», είπε ο κ. Βενιζέλος   (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )


Αθήνα
Την αναγκαιότητα να υπάρξει «διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», εξέφρασε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

«Ο κόσμος ζητά συνεργασίες, οι αριθμοί επιβάλλουν συνεργασίες, αλλά πολιτικά ρεαλιστικές και ισορροπημένες, που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα, να δώσουν λύση και όχι να επιδεινώσουν τα προβλήματα», είπε ο κ. Βενιζέλος.
«Χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, εθνική στρατηγική ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και εφικτή», τόνισε.
Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η «δήθεν πόλωση μπορεί να σπάσει μέσα από την ανάδειξη του τρίτου πόλου, που είναι το ισχυρό ΠΑΣΟΚ» και προσέθεσε πως γνωρίζει ότι ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα και ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί στην άσκηση εξουσίας.
«Εμείς δεν θέλουμε τον εαυτό μας στην εξουσία, αλλά το ΠΑΣΟΚ ως εγγυητή των ασφαλών, ευρωπαϊκών και προοδευτικών πολιτικών εξελίξεων», είπε.
«Λύνοντας το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, θα λύσουμε το κοινωνικό και οικονομικό», επισήμανε και υποστήριξε ότι «το πολιτικό δεν λύνεται με δύο μονομάχους που χωρίς να έχουν συνείδηση του μικρομεγαλισμού, πιστεύουν ότι μπορούν να δώσουν μια λύση μετά τις εκλογές».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: