Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Xρύσανθος Λαζαρίδης: «Θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων, αν δεν κάναμε πρόωρες εκλογές»



Xρύσανθος Λαζαρίδης: «Θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων, αν δεν κάναμε πρόωρες εκλογές»
«Θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων, αν δεν κάναμε πρόωρες εκλογές», υποστήριξε με δηλώσεις του στους Financial Times ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στην επιμονή της ΝΔ για πρόωρες εκλογές.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, με τίτλο «Η ελληνική Δεξιά όμηρος των αποτυχιών της», αναφέρεται εκτενώς στις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα και ειδικότερα στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος παρουσιάζει τη ΝΔ ως ένα κόμμα που δεν έκανε ανανέωση, δεν πήρε αποστάσεις από τις «αμαρτίες του παρελθόντος» και επενδύει στο φόβο των ψηφοφόρων ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την Ελλάδα πίσω στη δραχμή και εκτός ΕΕ.

Από την πλευρά του, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στους Financial Times «προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του αφεντικού του να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευόταν ακόμη περισσότερο τις «στρατιές» των ανέργων, αν δεν είχαν γίνει οι εκλογές.
«Είναι μια δεξαμενή απελπισμένων ανθρώπων. Εχουν χάσει τα πάντα ή νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα. Ζητήσαμε εκλογές, γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων» υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: