Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

"Αστεία πράγματα"«Πολιτικά αστεία συζήτηση που δεν έχει καμία βάση», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, τη συζήτηση στους τηλεοπτικούς σταθμούς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.


Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι με βάση τα έως τώρα στοιχεία των αποτελεσμάτων προκύπτει μια εικόνα θετικών ανατροπών, καθώς παγιώνεται ένας νέος πολιτικός χάρτης με το άξονα της πολιτικής ζωής να έχει πάει προς τα αριστερά. Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, είπε ο κ. Σκουρλέτης το στοιχείο αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπόψη , γιατί η πολιτική δεν μπορεί πλέον να είναι ίδια στο εξής, όσον αφορά τη στάση έναντι της ΕΕ.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι αν θέλουμε η χώρα να έχει ισχυρή διαπραγματευτική φωνή θα έπρεπε όλοι να επιθυμούν την ύπαρξη μιας ισχυρής αντιπολίτευσης, κάτι που θα ωφελήσει και τη χώρα και τη δημοκρατία, αποκλείοντας κατηγορηματικά τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: