Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Der Spiegel: Καταστροφική η πολιτική της Μέρκελ στην Ευρώπη

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ BILD


Der Spiegel: Καταστροφική η πολιτική της Μέρκελ στην Ευρώπη
Καταστροφική χαρακτηρίζει την πολιτική της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ στην Ευρώπη, το περιοδικό «Der Spiegel»  και χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί ως «Βαιμάρη», ενώ επιτίθεται σφοδρά και στην εφημερίδα Bild.




Σε εκτενές άρθρο του στο γερμανικό περιοδικό, ο δημοσιογράφος Jakob Augstein υποστηρίζει ότι η «η Μέρκελ και η εφημερίδα Bild καλλιεργούν ένα κλίμα στον μέσο Γερμανό πως πρέπει να πάρει πίσω τα χρήματά του. Πρώτον αυτό είναι λάθος και δεύτερον διακυβεύονται πολλά περισσότερα. Αν οι Γερμανοί στρέψουν την πλάτη τους στην Ευρώπη απειλείται η Δημοκρατία».

Και συνεχίζει ο γερμανός δημοσιογράφος:  «Ένας οδηγός οδηγεί στην εθνική οδό και ακούει στο ραδιόφωνο πως κάποιος οδηγεί αντίθετα στο ρεύμα. Τότε αυτός αναφωνεί «Τί ένας; αυτοί είναι δεκάδες»  Η Μέρκελ είναι αυτός ο οδηγός. Και η πολιτική της, το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας».

Παράλληλα, το άρθρο του «Der Spiegel», κατηγορεί τη Μέρκελ ότι καλλιεργεί αντιευρωπαϊκά αισθήματα στους γερμανούς και τους κάνει να πιστέψουν ότι η Ευρώπη δεν τους αφορά.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: