Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Την Παρασκευή η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ...



Στις 10 το πρωί της Παρασκευής θα διεξαχθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει το ...σχέδιό του για την ανασύσταση του Κινήματος.

Η απόφαση για τη διεξαγωγή της Συνδιάσκεψης ελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα και από τη συνάντηση που είχε ο κ. Βενιζέλος (και ο κ. Κουβέλης) με τον πρωθυπουργό, συνάντηση στην οποία συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των προγραμματικών δηλώσεων και της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Το σώμα της υνδιάσκεψης θα συγκροτηθεί από τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα, οι οποίες μετατρέπονται σε Νομαρχιακές Επιτροπές Ανασύστασης, τα μέλη του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου, τους βουλευτές, αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές, όπως και τα μέλη που εκπροσωπούν το Κίνημα, σε θεσμικούς φορείς.

Συνεδρίαση της ΚΟ

Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, με θέμα την προετοιμασία της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Την ίδια ημέρα, από τις 3 μμ έως τις 5 μμ, θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την εκλογή γραμματέα και της 3μελούς γραμματείας της ΚΟ.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: