Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Εναλλακτικά μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων αναζητεί η κυβέρνηση

Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αθήνα
Προς αναζήτηση εναλλακτικών μέτρων για τα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων βρίσκεται η κυβέρνηση, με τον Σίμο Κεδίκογλου να τονίζει ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τουλάχιστον τους χαμηλότερους βαθμούς».

Στις 4 το απόγευμα ξεκίνησε σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα, με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Π.Παναγιωτόπουλο και Δημόσιας Τάξης, Ν.Δενδια για το θέμα των ειδικών μισθολογίων των ενστόλων.

«Kαταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, γιατί ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των μάχιμων ένστολων, είναι τόσο κραυγαλέα ελάχιστα τα χρήματα που παίρνουν…» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89.

«Καταβάλλεται προσπάθεια -και ειλικρινά, γίνεται μια εργώδης προσπάθεια- να μην υπάρξουν περαιτέρω απώλειες σε κλάδους που είναι κραυγαλέα ελάχιστα τα χρήματα που παίρνουν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «καυτό φθινόπωρο» για την Ελλάδα και για την Ευρώπη με ραγδαίες εξελίξεις. «Μέσα στο προσεχές διάστημα θα καθοριστεί και η μορφή της Ευρώπης, ποια Ευρώπη θέλουν οι Ευρωπαίοι. Σε αυτό το κρίσιμο διάστημα, η Ελλάδα πρέπει και θα μείνει μέσα στο παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος προσέθεσε:

«Προσπαθούμε και ειλικρινά είναι βαθιά μας πίστη ότι ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να φέρει την Ελλάδα γρήγορα σε τροχιά ανάπτυξης, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες που θα κατανεμηθούν με το δικαιότερο δυνατό τρόπο».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: