Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συζήτηση στη Βουλή Η ΝΔ θα καταθέσει δική της πρόταση για Εξεταστική για το Μνημόνιο, λέει ο Ιορδ.Τζαμτζής


Ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής
Ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής  

Αθήνα
Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει δική της πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, προκειμένου «να χυθεί άπλετο φως, χωρίς εμπάθεια και εκδικητικότητα», ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος Ιορδάνης Τζαμτζής κατά τη συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Τζαμτζή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου αναρωτήθηκε πώς η τρικομματική κυβέρνηση «δεν έχει ζαλιστεί από τις πολλές κυβιστήσεις, περιδινήσεις και μεταλλάξεις» και πρόσθεσε ότι ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Τασούλας, στην ομιλία του, δεν είπε τίποτα για την πρόθεση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Στην εισήγησή του ο κ. Τασούλας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πρότασή του αποσκοπεί σε μικροκομματικά παιχνίδια, «πάνω σε μία κρίσιμη περίσταση όπου η χώρα θέλει να σταθεί όρθια, θέλει να δώσει την αίσθηση της ενότητας».

Επίσης, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ «απόπειρα ποινικοποίησης ευθυνών με κομματική και ιδεολογική εμπάθεια», που βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας και εμποδίζει την προσπάθεια της χώρας να βγει από την κρίση.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: