Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Καταμέτρηση δυνάμεων Τακτική πρόληψης νέων αποχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Σε διερεύνηση προθέσεων για το ενδεχόμενο αποχώρησης άλλων βουλευτών προς την Κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου, ΡΙΚΣΣΥ, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την πρόχειρη «έρευνα» προκύπτει ότι δεν υπάρχουν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ πρόθυμα να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, έγιναν τηλεφωνήματα στους εναπομείναντες βουλευτές, με το πρόσχημα ότι πρέπει να καλυφθούν τα οργανωτικά κενά στις επιτροπές της Βουλής που έμειναν «ορφανές» από εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ μετά τις πρόσφατες διαγραφές και αποχωρήσεις.

Από τα τηλεφωνήματα και τις επαφές εκτιμήθηκε ότι δεν υπάρχουν πρόθυμοι, τουλάχιστον για την ώρα, να ακολουθήσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο στο εγχείρημά του.

Βεβαίως, στην Ιπποκράτους πιστεύουν ότι εάν υπάρχει τέτοια πιθανότητα επικεντρώνεται στο πρόσωπο του βουλευτή Χρήστου Αηδόνη, που διατηρεί πολιτική φιλία με τον πρώην υπουργό,  στόσο λόγω μιας απρογραμμάτιστης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο βουλευτής δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον ίδιο.

Ο ίδιος πάντως (που διετέλεσε υφυπουργός στο υπουργείο Υγείας) όσες φορές μίλησε το τελευταίο διάστημα στις συνεδριάσεις των οργάνων παρά την κριτική που άσκησε δεν υπονόησε ότι προτίθεται να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: