Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο ΑΣΕΠ Οριστικά αποτέλεσματα για την κινητικότητα δημοσίων υπαλλήλων


  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στην τελική ευθεία μπήκε η διαδικασία μετάταξης δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεων.

Ο οριστικός ενιαίος πίνακας βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς ολοκληρώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι διαδικασίες έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων, μετά και την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί τα οριστικά αποτελέσματα που αφορούν στην κινητικότητα των υπαλλήλων Ι.Δ.Α.Χ. ΔΕ Διοικητικών ειδικοτήτων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεών τους δυνάμει των διατάξεων της υποπαραγράφου Ζ.4 της παραγράφου Ζ του άρθρου πρώτου του ν.4093/2012, στο πλαίσιο της υπ' αριθμ. 1/2013 Ανακοίνωσης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία εκδόθηκαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, περιλαμβάνουν τους εξής πίνακες:
Όπως έχει γνωστοποιήσει το υπουργείο, το επόμενο και τελευταίο βήμα είναι η ανακοίνωση μετακίνησης από τον υπουργό, κάτι που πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα, καθώς και η δημοσίευση της ανακοίνωσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι θα πρέπει να εμφανιστούν στον φορέα υποδοχής την ημερομηνία που καθορίζει η ανακοίνωση του υπουργού.
Στην περίπτωση κατά την οποία κάποιος υπάλληλος δεν εμφανιστεί, με δική του ευθύνη εκδίδεται πράξη απόλυσής του από το όργανο διοίκησης του φορέα υποδοχής.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: