Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά Επτά άτομα συνελήφθησαν για επίθεση εναντίον φοιτητών


Ο χώρος του επεισοδίου
Ο χώρος του επεισοδίου   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Ομάδα περίπου 40 ατόμων εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε χώρο εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά που πραγματοποιούνταν φοιτητική εκδήλωση της ΔΑΠ και, κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ και ξύλινα ρόπαλα, χτύπησαν αδιακρίτως παρευρισκόμενους φοιτητές, προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε μηχανήματα.

Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός δύο φοιτητών ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά τη διαφυγή των δραστών, επτά εξ αυτών εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Οι επτά αναγνωρίστηκαν από εξετασθέντες μάρτυρες φοιτητές και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: