Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αστειότητες με την χορηγία της ΑΕΚ...




fimotro

Καραμπινάτο σκάνδαλο για εισαγγελέα...
Οι αστειότητες επί των ημερών Μελισσανίδη δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος. Απλά, πρόκειται για αστειότητες. Περίτρανη απόδειξη η...
πρόταση της ΑΕΚ στον ΟΠΑΠ γραμμένη σε word. Με επιχειρήματα του τύπου "θα έρθουν...
περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ να παίξουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ" χωρίς να αναφέρεται το τι θα κάνουν οι... υπόλοιποι φίλαθλοι, που με την ίδια λογική θα απομακρυνθούν. Η ψηφοφορία έγινε δια περιφοράς απο τα κινητά και μέσα σε 10-15 λεπτά αφού προφανέστατα η γραμμή ήταν να πούν όλοι ΝΑΙ χωρίς δεύτερη σκέψη.
· Η χορηγία αυτή του ΟΠΑΠ είναι προφανώς αθέμιτος ανταγωνισμός σε σχέση και με τις ομάδες της Super League αλλά και με τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής απο τις οποίες η ΑΕΚ παίρνει τεράστιο προβάδισμα με μια τέτοια χορηγία!
· Δεν μπορεί μια ομάδα Γ'Εθνικής να παίρνει όσα χρήματα παίρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παραπάνω! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τριπλάσιο κόσμο,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, με συμμετοχή στους ομίλους του CHAMPIONS LEAGUE, με το πιο δυνατόbrand name στην Ελλάδα...
· Και ο τρόπος με τον οποίο "πέρασε" η χορηγία αλλά και η γραμμένη στο... πόδι πρόταση με τα επιχειρήματα Δημοτικού Σχολείου, είναι ενδεικτικά ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ.




κ. Κ. ΛΟΥΡΟΠΟΥΛΟ


Κύριε Πρόεδρε,

Η Εταιρεία μας, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τα αθλητικά σωματεία, εξέτασε λεπτομερώς την κατάσταση που διαμορφώνεται με το ποδοσφαιρικό τμήμα της «νέας» ΑΕΚ, κατόπιν και των αιτημάτων της για χορηγία ύψους €2.000.000, πλέον ΦΠΑ και οικονομικής ενίσχυσης ύψους €2.000.000. Είναι γεγονός ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, παρουσιάζεται το φαινόμενο της οικονομικής εξυγίανσης μιας ομάδος, με την απόφαση υποβίβασής της σε κατώτερες κατηγορίες. Είναι όμως εξίσου σοβαρό γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχει τους πιστούς οπαδούς του και εκτελεί ένα σημαντικό πείραμα αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού σε νέες βάσεις. Στην προσπάθεια αυτή η ΟΠΑΠ διαβλέπει ευκαιρίες και εκτιμά ότι μπορεί να συνεργαστεί (α) με την χορήγηση ενός λογικού πακέτου εγγυημένων ανταποδοτικών και (β) με την χορήγηση ή ενίσχυση ενός μέρους άλλων ανταποδοτικών παροχών, οι οποίες θα εκταμιεύονται μόνο εφόσον η εξέλιξη των προσπαθειών του Σωματείου είναι επιτυχείς.


Αναλυτικότερα:

Γιατί η ΑΕΚ έχει δυναμική


Είναι ένα ιστορικό σωματείο με αφοσιωμένους οπαδούς. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των φιλάθλων της εγγίζει ή ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο.

Έχει στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά εξασφαλίσει ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, αναλογικά και με το Πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζεται, πράγμα που φανερώνει τη στήριξη του κόσμου της στη νέα προσπάθεια.

Η διοίκηση και ηγεσία της έχει βάλει σαν στόχο να κτίσει ένα νέο καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το γήπεδο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο σε 2 χρόνια, παράλληλα με την επίτευξη του στόχου επανόδου της ομάδα στη Super League.

Η διοίκηση εκτιμά ότι φέτος θα συγκεντρώσει στους εντός έδρας αγώνες 70 χιλιάδες θεατές, πράγμα που αν επιτευχθεί, θα αποτελεί σημαντική αναβάθμιση για το Πρωτάθλημα Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Το συνδρομητικό κανάλι NOVA, έχει ήδη συμβληθεί με την ΑΕΚ για να αναμεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της. Η παροχή του καναλιού προς την ΑΕΚ είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμύρια €.

Αυτό εξασφαλίζει προς την ΟΠΑΠ βεβαία τηλεθέαση και αυξημένη προβολή των προϊόντων της.


Γιατί η ΟΠΑΠ πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στην ΑΕΚ


Διότι έχει τη δυνατότητα να προβάλει τα μηνύματά της σε ένα πιστό και μεγάλο κοινό, μέσω τόσο των χορηγικών αντιπαρχοχών, όσο και της τηλεοπτικής μετάδοσης

Γιατί δεν θέλει να χάσει την επαφή με την Ομάδα και την μελλοντική της πορεία

Διότι με τη συνεργασία αυτή, με ένα ιστορικό σωματείο, στην «κρίσιμη περίοδο της ζωής του», η ΟΠΑΠ μπορεί να αποκτήσει πολύ υψηλή και μακροχρόνια εμπιστοσύνη ανάμεσα στους οπαδούς του, οι οποίοι είναι δυνητικοί πελάτες, οι οποίοι θα προσέρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα στα πρακτορεία μας και θα παίζουν τα παιγνίδια μας



Η προτεινόμενη από την Υπηρεσία μας συνεργασία θα αναπτυχθεί σε δύο άξονες ως κατωτέρω:



Α. Χορηγία



Α.1 Εγγυημένες παροχές



Δεν υπάρχουν σχόλια: