Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Εισαγγελέας για Άκη: Να μπει στη φυλακή για το υπόλοιπο του βίου του...




Έρρικα Βαλλιάνου

Με... χειροκροτήματα από το ακροατήριο έκλεισε η αγόρευση του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου που ανέλυσε όλο το νομικό σκέλος της υπόθεσης υποστηρίζοντας νομικά ότι δεν έχει απορροφηθεί το ...
ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την δωροδοκία που έχει παραγραφεί.
- Να κλειστεί στην φυλακή και να τιμωρηθεί για το υπόλοιπο του βίου του, κατέληξε ο εισαγγελέας, αναφερόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο, μένοντας και ο ίδιος έκπληκτος διότι ακούστηκε χειροκρότημα επιδοκιμασίας από τους λίγους παρευρισκόμενους αυτή την ώρα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εθισμένος στη λεύκανση μαύρου χρήματος. Να πέσει βαρύς ο πέλεκυς σε όσους αποδειχτεί ότι ασέλγησαν σε βάρος του λαού. Η δωροδοκία πολιτικών βρίσκει εμπόδιο τη Δικαιοσύνη. Είναι πολλά τα ανομήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου που επέδειξε μια αυθάδη και αλαζονική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πολιτικής και οικονομικής του εξουσίας. Είχε αλωθεί από το σύστημα των δωροδοκιών ο κρατικός μηχανισμός. Η άλωση αυτή έφτασε μέχρι τον υπουργό Άμυνας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτόπουλος και κάλεσε το δικαστήριο να μην απογοητεύσει με την απόφασή του τον δεινά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, επαναλαμβάνοντας ότι η δίκη είναι ποινική και όχι πολιτική.
Έκπληκτοι, αμήχανοι, αμίλητοι, αποχώρησαν από το δικαστήριο οι κατηγορούμενοι.
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με τις αγορεύσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: