Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Γεωργιάδης: Όσοι αρνούνται την κινητικότητα, κινδυνεύουν με απόλυση



Για τον κίνδυνο να μείνουν εκτός σχήματος κινητικότητας αντιμετωπίζοντας τελικά το ενδεχόμενο να απολυθούν προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας. Αναλυτικά η συνέντευξή του (Vid)
"Όσοι δεν κάνουν αιτήσεις για την κινητικότητα, κινδυνεύουν με απόλυση" επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΑΠΕ, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο υπουργός Υγείας άφησε και αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακινεί τους εργαζόμενους να μην υποβάλλουν αιτήσεις, με συνέπεια να κινδυνεύουν.
"Εάν οι εμπλεκόμενοι - αναφέρομαι στους υπαλλήλους που είναι σε διαθεσιμότητα - δεν κάνουν τις αιτήσεις εγκαίρως και κάνουν κάποιου είδους επανάσταση - ας το πούμε έτσι - στις διαδικασίες του κράτους, τότε πολύ φοβούμαι ότι αυτοί που τους παρασύρουν σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να τους πάρουν στον λαιμό τους.
Όσοι δεν κάνουν τις αιτήσεις τους, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός συστήματος και άρα στο τέλος και να απολυθούν.
Από ό,τι μαθαίνω, είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία γυρνάνε τα νοσοκομεία και λένε στους υπαλλήλους να μην κάνουν τις αιτήσεις για τη διαθεσιμότητα και την προτίμησή τους. Όποιος λέει αυτά στους εργαζομένους, τους παίρνει στον λαιμό του", είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί που τους παρακινούν και γιατί δεν τους κατονομάζει, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά:
"Άπ ό,τι μαθαίνω, είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία γυρνάνε τα νοσοκομεία και λένε στους υπαλλήλους να μην κάνουν τις αιτήσεις για τη διαθεσιμότητα και την προτίμησή τους. Όποιος λέει αυτά στους εργαζομένους, τους παίρνει στον λαιμό του".
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: