Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ανατροπή στα δεδομένα της δολοφονία του Παύλου Φύσσα...



Υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο του δολοφόνου Γ. Ρουπακιά...

Είδηση - βόμβα περιέχει η δικογραφία της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα, στην ανακρίτρια του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο...
γυναίκες, αυτόπτες μάρτυρες, καταθέτουν ότι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς έφτασε στον τόπο του εγκλήματος όχι μόνος αλλά με παρέα. Μέσα στο αυτοκίνητό του συνοδευόταν από άλλον άνδρα που είχε ξυρισμένο κεφάλι.

Οι μαρτυρίες αυτές, οι οποίες έχουν γίνει από δύο νεαρά άτομα, τα οποία δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν θορυβήσει όλες τις πλευρές της ανάκρισης, αφού φαίνεται ότι είναι δυνατόν να έχει διαφύγει από τις αρχές και άλλο πρόσωπο που έχει κομβικό ρόλο στη μοιραία πράξη.

Στην ίδια δικογραφία εμπεριέχονται και οι περίφημες τελευταίες κλήσεις, προς και από τον κατηγορούμενο. Μεταξύ τους υπάρχει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκαιας Γιώργος Πατέλης. Με βούλευμα που εκδόθηκε μόλις χθες, επιβάλλεται σε δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό παρακολούθησης των τηλεφωνημάτων του συγκεκριμένου ατόμου.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί και στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος εξετάζει τώρα και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Το πρωί κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο, επικεφαλείς ενώσεων μεταναστών οι οποίοι έκαναν σημαντικές καταγγελίες για τις βιαιοπραγίες, που είχαν υποστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής...
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: