Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Τζαμτζής: Δεν θα κατέβαινα βουλευτής με 2000 ευρώ μισθό


19440-tzamtzisΌτι με μισθό 2.000 ευρώ το μήνα – αντί των 5450 που λαμβάνει – δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος υποστήριξε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής. Υποστήριξε ότι υπάρχουν βουλευτές που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “ξεραίνουν το σκ**τό τους για να ζήσουν”, δεδομένου ότι οι αποδοχές των βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια.
Εξέφρασε ακόμα την ικανοποίησή του για το νέο σχέδιο που παρουσιάστηκε σχετικά με τον φόρο ακινήτων. “Με την πρόταση αυτή, όπως έχει αλλάξει άρδην, γίνεται πολύ δικαιότερο το σύστημα και διευρύνεται η φορολογική βάση, δεν εξαιρείται κανείς, μειώνονται τα ποσά που θα πληρώσουν για τα αστικά ακίνητα, μπαίνουν τα αγροτεμάχια, χαμηλώνουν μια σειρά από ”ηλίθιοι” συντελεστές”, ανέφερε.
“Σίγουρα αυτός που έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία θα πληρώσει”, τόνισε, σημειώνοντας πως όντως υπάρχει θέμα με τις αντικειμενικές αξίες βάσει των οποίων υπολογίζεται ο φόρος, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: