Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Βήμα πρόκρισης αναζητά η Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία


Βήμα πρόκρισης αναζητά η Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία
  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει να κάνει απόψε (21:45, MEGA, OTESport1) η Εθνική, η οποία υποδέχεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» τη Ρουμανία στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των μπαράζ.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις... διαφορές τους την Τρίτη, στον επαναληπτικό στο Βουκουρέστι, ωστόσο η Εθνική θα επιδιώξει σήμερααρχικά να μην δεχθεί γκολ και στη συνέχεια να καταφέρει εκείνη να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης...

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα της Εθνικής εκτός και αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής για τους Ρουμάνους,.

Ο Καρνέζης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερό ο Χολέμπας. Στον άξονα θα χρησιμοποιηθούν οι Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, με τον Καραγκούνη να διεκδικεί τη θέση από τον Τζιόλη, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και κορυφή ο Μήτρογλου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πίτουρκα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να σκοράρει σήμερα, αναμένεται να κάνει εκπλήξεις στο 4-2-3-1 ξεκινώντας κάτω από τα δοκάρια ο Ταταρουσάνου που θεωρείται αμφίβολος.

Μάτελ (δεξιά), Ρατ αριστερά) θα είναι τα δυο μπακ, ενώ ως στόπερ θα παίξουν ο Γκοϊάν, με τον Γκάρντος. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπουρτσεάνου και Λάζαρ του ΠΑΟΚ. Οι εκπλήξεις αναμένεται να είναι οι τρεις πίσω από τον φορ, Μαρικά, δηλαδή οι ταχύτατοι και επιθετικοί, Νικολίτα, Μαξίμ και Τανάσε, με τον Πιτούρκα να δείχνει ότι θέλει να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις την Εθνική.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: