Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ενωμένοι σαν γροθιά οι εργαζόμενοι του ΙΑΣΩ GENERAL κατά της διοίκησης


   
general
Οι εργαζόμενοι του ΙΑΣΩ GENERAL ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου τους και δεν πήγε κανείς τους στην τραπεζαρία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση της μητέρας, μέλος μονογονεϊκής οικογένειας που απολύθηκε χτες, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι πως τους συμπαραστάθηκαν και αρκετοί γιατροί συνεργάτες της κλινικής. Αυτό που ζητούν είναι η επιστροφή της εν λόγου μητέρας στην εργασία της και φυσικά θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο κάλεσμά τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση που έχει τίτλο: "  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ GENERAL ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 100%" και συνεχίζει: "Στο κάλεσμα του σωματείου μας να μην προσέλθει κανείς στη τραπεζαρία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση της συναδέλφου μας ,ζητώντας την επαναπρόσληψη της, ανταποκρίθηκαν οι συνάδελφοι με ποσοστό επιτυχίας 100%. Οι εργαζόμενοι του ΙΑΣΩ GENERAL απέδειξαν με τη σημερινή συμμετοχή τους πως είναι αποφασισμένοι να μη ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ.
Αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί γιατροί συνεργάτες της κλινικής έκαναν το ίδιο ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα μας και τους ευχαριστούμε πολύ.
Εμείς με τη σειρά μας το Δ.Σ του σωματείου μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη γιατί ο αγώνας μας τώρα ξεκινά.
Θα γίνουμε τοίχος στα μεγάλα για εμάς σχέδια τους ,τοίχος που δεν θα μπορεί να γκρεμίσει κανείς. Εχουμε δύναμη και μπορούμε να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη και δεν αναφερόμαστε μόνο στον αγώνα που δίνουμε για τη συναδέλφισσα μας αλλά και στις ορέξεις που έχουν περιμένοντας τη λήξη της κλαδικής μας σύμβασης ώστε να μας περάσουν σε ατομικές."

Δεν υπάρχουν σχόλια: