Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Το 8ο κόμμα...


Την 8η κοινοβουλευτική ομάδα αποτελούν επίσημα από χθες οι ανεξάρτητοι βουλευτές. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, η οποία...
ανέγνωσε και το όνομα του πολιτικού σχήματος «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές». Για την ίδρυση της ομάδας και την ονομασία της είχε γράψει η «Ε» την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι βουλευτές που την αποτελούν είναι οι (σε παρένθεση το κόμμα από το οποίο προέρχονται): Νίκος Σταυρογιάννης (Ν.Δ.), Ανδρέας Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ), Χρήστος Αηδόνης (ΠΑΣΟΚ), Μίμης Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), Οδυσσέας Βουδούρης (ΔΗΜΑΡ), Νίκος Νικολόπουλος (Ν.Δ.), Γιώργος Κασαπίδης (Ν.Δ.), Πάρις Μουτσινάς (ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Κουράκος (ΑΝΕΛ) και Μάρκος Μπόλαρης (ΠΑΣΟΚ).

Επικεφαλής της κίνησης είναι ο Θόδωρος Παραστατίδης (ΠΑΣΟΚ), ωστόσο η «αρχηγία» θα εναλλάσσεται μεταξύ των βουλευτών. Στους «11» δεν έχει ακόμη ενταχθεί η προσφάτως διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, βλέπει θετικά την κίνηση. Οι «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές» θα μετέχουν πλέον στις συνεδριάσεις της διάσκεψης των προέδρων και θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος και στις προ ημερησίας συζητήσεις στη Βουλή.

Α.Ν.Γ. - enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: