Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Άφαντοι οι δράστες Τραυματίστηκε υπάλληλος στον ΧΥΤΑ Φυλής από επίθεση με πέτρες


Τραυματίστηκε υπάλληλος στον ΧΥΤΑ Φυλής από επίθεση με πέτρες
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Υπάλληλος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από άτομα που είχαν εισέλθει παράνομα στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΔΣΝΑ, ο υπάλληλος, ο οποίος είναι χειριστής μηχανήματος, «εκτελούσε εργασίες διάστρωσης προϊόντων καταστροφής όταν δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με πέτρες από Ρομά και μετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στον χώρο, με σκοπό την περισυλλογή και επαναπροώθηση των προϊόντων στην αγορά».

Συνάδελφοί του τον απομάκρυναν από τον χώρο και κάλεσαν ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Εκτεταμένες ζημιές υπέστη και το μηχάνημα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και περιπολικά κατέφθασαν στον χώρο, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Μετά το επεισόδιο, ο ΧΥΤΑ Φυλής διέκοψε τη λειτουργία του και δεν θα δέχεται απορρίμματα μέχρι το πέρας του ωραρίου εργασίας.

Ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε ότι «παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ, οι συνήθεις ύποπτοι συνεχίζουν τις παράνομες έως και εγκληματικές πράξεις τους. Δεν πάει άλλο. Έχουμε απευθυνθεί δεκάδες φορές σε όλες τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης έκτασης παρανομίας. Έχουμε επισημάνει ότι κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ανθρώπινες ζωές. Επιτέλους οι συμμορίες που λυμαίνονται τον ΧΥΤΑ και αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτές πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: