Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

(Φωτογραφία) Δεν άφησαν τον Μιχ. Χρυσοχοϊδη να μιλήσει και αποχώρησε απο την ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

20131222-152425.jpg
Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απο τη συνεδριαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ καθώς την ωρα που βρισκόταν στο βημα και μιλούσε, επίμονα ο κ. Δριβελεγκας του ζήτησε να διακόψει την ομιλια του γιατι σύμφωνα με τον ίδιο τον προεδρο που κρατούσε την διαδικασία είχε υπερβεί το χρονο. Τότε ο υπουργος μεταφορων απευθυνόμενος στον κ. Δριβελέγκα και τα μέλη της ΚΠΕ , είπε: σύντροφοι εσείς δεν ειστε σώμα προφανώς υπηρετείται αλλους στόχους, και αποχώρησε.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν μιλούσε αντιπολιτευτικά προς την ηγεσία αλλα οπως σημειώνει ο ιδιος , υπάρχει μια ομαδα στο ΠΑΣΟΚ που θέλει να μην μιλάνε τα στελεχη του. Στο γερμανικό σοσιαλιστικό κομμα μιλάνε τρεις με τέσσερις μήνες μεταξυ τους τα στελεχη για να βοηθήσουν το κομμα τους. Εμείς εδω δεν το θελουμε κατι τέτοιο; Διερωτηθηκε ο υπουργος μεταφορων στην επικοινωνία που είχαμε μαζι του, σημειώνοντας παράλληλα οτι αφου δεν εχει άλλο χωρο για να μιλήσει οπως ειναι τα κομματικά όργανα , τότε θα μιλήσει δημόσια για το τι χρειαζεται να γινει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγάλει γραπτή δηλωση για τη σημερινή συμπεριφορά διαφόρων στελεχών έναντι του.
Σε οτι αφορα το χρονο ομιλίας τους δεν τον υπερέβει οπως λεει γιατι οι προηγούμενοι ομιλητές, είχαν μιλήσει πολυ περισσότερο απο εκείνον.
Ο υπουργος μεταφορων πάντως οταν εγινε το στιγμιότυπο, κατέβηκε απο το βημα οπως αλλωστε φαινεται και στη φωτογραφια και αποχώρησε απο τη συνεδρίαση της ΚΠΕ αφου δεν τον άφησαν να μιλήσει και να ολοκληρώσει την ομιλια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: