Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κατηγορούνται και για το Πέραμα Προφυλακιστέοι τρεις χρυσαυγίτες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση


Προφυλακιστέοι τρεις χρυσαυγίτες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Απόφαση για άλλες τρεις προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής, που είναι ήδη κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα και οι οποίοι απολογήθηκαν για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έλαβαν οι εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται τη δικογραφία της υπόθεσης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, που κλήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον των δύο δικαστικών λειτουργών, είχαν ήδη προσαχθεί στις ανακριτικές αρχές του Πειραιά καθώς βαρύνονται με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που αφορά την άγρια επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κοντά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, στις 12 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία είχαν τραυματιστεί σοβαρά εννέα άτομα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση.

Για την επίθεση αυτή κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων ενώ προφυλακιστέος είχε κριθεί από τον ανακριτή Πειραιά και ο φερόμενος ως πυρηνάρχης Περάματος.

Αργά το απόγευμα σήμερα ωστόσο και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με την σύμφωνη γνώμη των ανακριτριών και του Εισαγγελέα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: