Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"Ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με το ΤΤ"



Τι απαντά ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει εμπλοκή στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Για προσπάθεια εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου σε "αμαρτωλές ιστορίες" κάνει λόγο ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζοντας ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Για ακόμη μιά φορά, κάποιοι - όχι άγνωστοι - επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αμαρτωλές ιστορίες.
Αυτή τη φορά, θεώρησαν ευκαιρία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΤΤ.
Ποια είναι η πραγματικότητα και μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα των αρμοδίων δικαστικών αρχών; Ότι κάποιοι έχουν λάβει δάνεια από το ΤΤ χωρίς να έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και χωρίς να τα εξυπηρετούν.
Επ' αυτών βεβαίως, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.
Ωστόσο, το ερώτημα είναι, αν υπάρχει η παραμικρή σχέση, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, του Γιώργου Παπανδρέου με το θέμα αυτό;
Καμία.
Και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι επιχειρούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Σε τι αποσκοπούν;
Πρώτον, προφανώς να "μεταθέσουν" μέσω των πρωτοσέλιδων ευθύνες, αποκρύπτοντας ή και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.
Δεύτερον, να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Παιχνίδι που ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας.
Τρίτον, να φέρουν σε πέρας την εργολαβία που έχουν αναλάβει χωρίς αντίλογο.
Ο λόγος;
Φαίνεται ότι, έχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και όχι λίγα, ούτε και μικρά - το αντίθετο.
Και μάλιστα, προβλήματα για τα οποία οι ίδιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη.
Ποια είναι η αλήθεια;
Μια ματιά και μόνο στο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι, χάρη σε αυτό οι αρμόδιες αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες.
Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτά επί του παρόντος, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για να μιλήσουμε "αναλυτικότερα".
ΥΓ. 1. Ας γνωρίζουν όσοι ασχημονούν ότι, μπορεί να παραβλέπουν προσωρινά ή να μην αντιλαμβάνονται ότι όσο χτυπούν τον Γιώργο Παπανδρέου τόσο θα εντείνεται το αδιέξοδο το οποίο οι ίδιοι διαμόρφωσαν και ας είναι βέβαιοι ότι, σε κάθε περίπτωση, με το πέρασμα του χρόνου, θα είναι οι πρώτοι που θα εισπράττουν τα επίχειρα των επιλογών τους. Ο φόβος που αισθάνονται από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στον δημόσιο βίο, είναι κακός σύμβουλος.
2. Η υπόθεση των δανείων του ΤΤ, ουδεμία σχέση έχει με αυτήν των CDS, την οποία κάποιοι έστησαν επιχειρώντας να εμπλέξουν τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου - δηλαδή ουσιαστικά τον Γιώργο Παπανδρέου - επί της οποίας και έκρινε η δικαιοσύνη σε βάρος του κ. Καμμένου.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: