Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο απαγωγέας...Συνελήφθη ο δεύτερος απαγωγέας του Καραμολέγκου...


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά και ο δεύτερος απαγωγέας του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Ο ...
άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ βρισκόταν σε ταξί στο Μαρκόπουλο.

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του πασίγνωστου επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου, καθώς πριν από λίγα λεπτά ο κ. Καραμολέγκος εντοπίστηκε στην Κερατέα, ενώ ένας από τους απαγωγείς βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Η απαγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην περιοχή...
του Γέρακα. Αρχικά οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. εμφανίζονταν πολύ διστακτικοί και τηρούσαν «σιγή ιχθύος», καθώς αφενός οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη και αφετέρου γιατί εκφράζονταν φόβοι ακόμα και για την ζωή του επιχειρηματία.

Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν το στίγμα των κινητών των δραστών και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν από αυτούς.

Οι ίδιες πηγές, μιλώντας νωρίτερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα σημείωσαν ότι οι απαγωγείς προσέγγισαν τον επιχειρηματία την ώρα που γυρνούσε σπίτι του, επισημαίνοντας ότι το περιστατικό έχει πολλά κοινά σημεία με την απόπειρα απαγωγής που είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα σε βάρος του Κίκου Μαρτίνου.

«Τον πλησίασαν με δύο μηχανές τέσσερα άτομα και με την απειλή όπλου, τον "συνόδευσαν" με το αυτοκίνητό του μάρκας Μercedes μακριά από την γειτονιά του. Ο απαχθείς μάλλον αντιστάθηκε διότι ο γιος του βρήκε στον δρόμο κομμάτια από τα γυαλιά του και κηλίδες αίματος» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Πάντως ο απαχθείς είναι πιθανόν να βρέθηκε στο στόχαστρο των δραστών λόγω ενός ομολογιακού δανείου που φέρεται να είχε πάρει τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικότερα, η επιχείρηση του επιχειρηματία εξασφάλισε ομολογιακό δάνειο ύψους 2,3 εκατ. ευρώ με σκοπό την κάλυψη επενδυτικών αναγκών της και την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της.

To σημείο από όπου απήχθη ο επιχειρηματίας:










Aνακοίνωση της εταιρείας:

Ανακοίνωση με αφορμή την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία το βράδυ της Τρίτης από την περιοχή του Κορωπίου εξέδωσε η εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα...
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: