Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελίες – φωτιά κατά του Π. Καμμένου...


Με σημαντικές καταγγελίες προσωπικά κατά του Π. Καμμένου απαντά ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Γ. Νταβρής στη διαγραφή του από τους ΑΝ.ΕΛ., γεγονός που κάθε άλλο παρά ενισχύει την εικόνα ενότητας που επιχείρησε να...
φιλοτεχνήσει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Καταγγελίες - φωτιά κατά του Π. Καμμένου

Ο κ. Νταβρής με σειρά δημόσιων τοποθετήσεών του χθες εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από τη συνεδρίαση της Δευτέρας και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Καμμένο, θέτοντας -εμμέσως πλην σαφώς- και θέμα διαχείρισης των οικονομικών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του (ρ/ς Βήμα), αφού επεσήμανε ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί των ΑΝ.ΕΛ., υπενθύμισε ότι κατά το παρελθόν ο ίδιος αλλά και άλλοι βουλευτές είχαν ζητήσει ενημέρωση για την πορεία των οικονομικών του κόμματος, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. «Θέλαμε να πούμε για τα χρήματα και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα.

Συναίνεσε ο ίδιος ο πρόεδρος, πλην όμως είναι ένα από τα θέματα που δεν έχουν λυθεί. Θα πρέπει να μάθουμε πού πάει ακόμα και το τελευταίο ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, επετέθη στον επίσης ανεξάρτητο βουλευτή Ν. Νικολόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «τραβεστί αντιμνημονιακό» και προσέθεσε ότι «προσπάθησαν να τον βάλουν από την πίσω πόρτα». Απέρριψε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στο κόμμα, λέγοντας (ρ/ς Αλφα): «Πάνο, γεια και καλούς πολιτικούς απογόνους με τον φίλο σου τον κ. Νικολόπουλο».

Ο κ. Καμμένος απέφυγε να απαντήσει στον κ. Νταβρή και επέμεινε ότι το κόμμα του παραμένει ενωμένο. «Δεν απαντώ στον βουλευτή. Διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα λόγω αυτής του της συμπεριφοράς και θα διαγραφεί και από το κίνημα», σημείωσε. «Το θέμα και το σενάριο των λεγόμενων εσωκομματικών τελείωσε. Η κοινοβουλευτική μας ομάδα βγήκε ενωμένη», κατέληξε (ρ/ς Αλφα)...
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: