Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κουτσούμπας: "Όχι" στην ιδιωτικοποίηση του Αγ. Κοσμά...


Την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ, στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την...
περιοδεία του στον Άγιο Κοσμά.

«Η παρουσία μας εδώ εκφράζει την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, ευρύτερα ο λαός της περιοχής, έτσι ώστε να μην γίνει καμιά μετεγκατάσταση, να μην γίνει καμιά ιδιωτικοποίηση».

«Να αξιοποιηθεί, να χρηματοδοτηθεί, να αναπτυχθεί και με προσλήψεις σε προσωπικό, σε εργατικό δυναμικό, γιατί αποτελεί πραγματικά μια ανάσα ζωής, όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, για τη νεολαία μας. Είναι μια ανάσα αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού, με τεράστιες εγκαταστάσεις, με τεράστιες εκτάσεις, με υποδομές και κυρίως με έμψυχο, έμπειρο δυναμικό, που μπορεί να αξιοποιήσει και να μεγαλουργήσει εδώ αυτός ο τόπος», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κουτσούμπας, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του αεροδρομίου του Ελληνικού, υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη περιοχή πρέπει να παραμείνει στην δημόσια περιουσία.

«Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης - ξεπουλήματος όλης της περιοχής. Θα πρέπει να επανασχεδιαστεί συνολικά και το ζήτημα με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και η πρώην αμερικάνικη βάση, σε συνδυασμό όλη η παραλία να μην πάει στους ιδιώτες. Πρέπει να είναι δημόσια περιουσία όλη αυτή η περιοχή, όλο αυτό το φιλέτο -έτσι όπως το λένε- και βεβαίως να αναπτυχθεί προς το συμφέρον του λαού μας, της νεολαίας μας», κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: