Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα η δίκη του ζεύγους Γριβέα – Βάτσικα...


Στο Λονδίνο εκδικάζεται σήμερα η δίκη του ζεύγους Γριβέα - Βάτσικα για την έκδοσή τους στην Ελλάδα, προκειμένου να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για ανεξόφλητο δάνειο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.


Το ζεύγος ύστερα από...
αίτημά του είχε πάρει αναβολή, καθώς ο δικηγόρος τους είχε δηλώσει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει τα επιχειρήματά του. Γριβέας – Βάτσικα, που είχαν την υποχρέωση να παρουσιάζονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στο αστυνομικό τμήμα, αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία.

«Πρόθεση μου είναι να γυρίσω στην Ελλάδα. Ο λόγος που δεν επισπεύδω την διαδικασία είναι γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις εδώ στην Βρετανία και δύο ανήλικα παιδιά που πρέπει να φροντίζω. Όταν θα γίνει η δίκη μου στην Ελλάδα θα παρουσιαστώ στο δικαστήριο», είχε δηλώσει ο κ. Κ. Γριβέας στους Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο στην αίθουσα αναμονής του ειρηνοδικείου του Westminster.

Σημειώνεται, ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με το ΤΤ, έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και υπέρογκες εγγυήσεις...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: