Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στα δικαστήρια Πειραιά, θα οδηγηθεί ο Βεντούρης...




To "who is who" του εφοπλιστή...
Για χρέη ύψους δύο σχεδόν εκατομμυρίων ευρώ συνελήφθη ο εφοπλιστής Ευάγγελος Βεντούρης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με...
την σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, εκπρόσωπος και διαχειριστής εταιρείας, για οφειλή προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1.980.996,99 ευρώ.

To απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ποιος είναι ο Ευάγγελος Βεντούρης

Ο Ευάγγελος Βεντούρης γεννήθηκε το 1959 στην Κίμωλο. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Boston North Eastern University και Ναυπηγός στο Πανεπιστήμιο του Michigan των Η.Π.Α. Στη συνέχεια σπούδασε Marine Engineering στο Newcastle Upon Tyne στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε για 2 χρόνια στην εταιρεία του πατέρα του στο τεχνικό τμήμα.

Το 1986 δημιουργείται η «VENTOURIS SEA LINES», όπου αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου με Αντιπρόεδρο τον αδελφό του Αντώνη. Το 1992, μετά την αποχώρηση του Αντώνη, ανέλαβε εξολοκλήρου τη διεύθυνση της εταιρείας, η οποία τότε διέθετε 5 επιβατικά πλοία. Το 1995 τα 5 πλοία γίνονται 7. Ωστόσο εκείνη η χρονιά, καθώς και τα χρόνια που ακολούθησαν, υπήρξαν αρκετά δύσκολα για την VENTOURIS SEA LINES». Από το 2000 η εταιρεία δραστηριοποιείται ξανά με το πλοίο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ EXPRESS», ενώ το 2003 αγόρασε ξανά το καράβι που είχε χάσει, το «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Στην προσωπική του ζωή, ο Ευάγγελος Βεντούρης παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2005 την Αργυρώ Αθητάκη από τα Χανιά της Κρήτης.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: