Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μετά το αίτημα για άρση ασυλίας Ύβρεις κατά Μιχελάκη - Σηφουνάκη από χρυσαυγίτες βουλευτές


Ύβρεις κατά Μιχελάκη - Σηφουνάκη από χρυσαυγίτες βουλευτές
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Νίκος Μίχος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Με ύβρεις επιτέθηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη στη Βουλή, εξαιτίας του αιτήματος των ανακριτριών να απολογηθεί όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής για την ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας.

Περνώντας οι κ.κ. Κασιδιάρης, Ζησιμόπουλος, Ματθαιόπουλος και Μίχος άρχισαν να βρίζουν: 
«Είστε αρχ..., θα σας γαμ..., λαμόγια, κλέφτες, ξεφτιλισμένοι» φώναζαν εξοργισμένοι οι ακροδεξιοί βουλευτές, ενώ οι κκ. Μιχελάκης και Σηφουνάκης δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις.
Λίγο μετά και ενώ οι δυο πολιτικοί συνομιλούσαν με δημοσιογράφους για το άθλιο αυτό περιστατικό, ο κ. Κασιδιάρης επανεμφανίστηκε υποστηρίζοντας ότι δεν ειπώθηκαν τέτοιες εκφράσεις από μέρους τους αλλά ότι έκαναν λόγο «εσχάτη προδοσία» και «για εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος που δεν θα περάσει».    
Αργότερα ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι «η κυβέρνηση έδωσε εντολή σε αλήτες πουλημένους δικαστικούς να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της ΧΑ», υποστηρίζοντας ότι αυτό έγινε «λόγω των δημοτικών εκλογών και των υψηλών ποσοστών» του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι «η εκτροπή δεν θα περάσει».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: